АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КРАЙНА ЦЕНА Сравнявайте цената ...

АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ
КРАЙНА ЦЕНА
Сравнявайте цената за наем на автомобил само след като сте взели предвид какво включва тя. Повечето компании за коли 
под наем рекламират нереално ниски цени за наем на автомобил на ден, но впо 06 Март 2016
 АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ
КРАЙНА ЦЕНА
Сравнявайте цената за наем на автомобил само след като сте взели предвид какво включва тя. Повечето компании за коли под наем рекламират нереално ниски цени за наем на автомобил на ден, но впоследствие се оказва, че тази цена не включва пълна застраховка на автомобила и трябва да заплатите множество допълнителни такси - летищни, зимни гуми, извънработно време, гориво и т.н.
Алфа груп 11 ЕООД: На нашата уеб страница цените който виждате са крайни със снимки на реалните ни автомобилиАЙ прозрачно показваме сумата за наем на автомобил и какво включва тя. Това е крайната цена, която ще заплатите без никакви допълнителни разходи !!!
 
ГОРИВО
Бъдете много внимателни при избора на компания за кола под наем с оглед на политиката ѝ спрямо горивото на автомобила. Най-неизгодният вариант е, когато трябва да заплатите предварително пълен резервоар с гориво и накрая да го върнете празен. Това води до значителни допълнителни разходи за вас. Масово рент-а-кар компаниите прилагат политиката да получите автомобила с полупълен резервоар и да го върнете по същия начин. Най-коректният начин, е да получите автомобила с пълен резервоар и да го върнете пълен.
Алфа груп 11 ЕООД: Нашата политика за горивото на автомобила е ПЪЛЕН - ПЪЛЕН освен в много натоварени дни при недостиг на време да заредим автомобилите между резервациите.
 
ЗАСТРАХОВКА
Пълната застраховка на автомобила е много важно перо в калкулирането на неговата крайна наемна цена. Винаги питайте дали цената включва пълна застраховка на автомобила!
Алфа груп 11 ЕООД : За ваше спокойствие, нашите цени за наем на автомобил включват задължителна гражданска отговорност и пълно автокаско.
 
ПРОБЕГ НА АВТОМОБИЛА
Повечето компании за коли под наем предлагат неограничени километри, но все още някои утвърдени имена на пазара имат ограничен дневен пробег. Уверете се, че компанията, която сте избрали предлага неограничени километри за всички автомобили.
Алфа груп 11 ЕООД: Всички автомобили под наем, които предлагаме са с неограничен пробег.
 
ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФЬОР
Когато в групата ви има двама или трима шофьори при наем на автомобил е много по-лесно и удобно за Вас. Тази услуга обикновено се заплаща допълнително, но ви дава спокойствие и прави вашето пътуване значително по-леко и спокойно.
Алфа Жикз 11 ЕДДА: Ние предлагаме до 3 допълнителни шофьора абсолютно безплатно.
 
ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ
Много често компаниите изикват при получаване на автомобила под наем да заплатите допълнително за бъде оборудван със зимни гуми. Ако не заплатите рискувате да пътувате с автомобил с летни гуми при зимни условия.
Алфа груп 11 ЕООД: Нашите автомобили са винаги оборудвани с подходящи за сезона гуми.
 
ЗАКЪСНЕНИЯ И ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
Добра идея е да попитате предваритено вашата компания, какви такси прилага, ако закъснеете за какъв период се начислява такса или рента.
Алфа Груп 11 ЕООД : Има ясни летищни такси еднократно 20€ за посрещане и 20 евро при връщане на колата под наем на летище София. 
 
ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА С КОЛА ПОД НАЕМ:
Повечето компании или не пускат колите си в чужбина или ги ограничават до страни от Европейски Съюз .
Алфа Груп 11 ЕООД : Нашите коли пътуват в чужбина не само в Европейски Съюз а и в страни извън него като Македония ,Сърбия ,Турция и други. Колите ни под наем са снабдени с всички необходими документи за вашето пътуване при нас няма отново ограничение на километража има само задължителна застраховка от 120 € за авто асистанс ,и допълнителни застраховки за пътуване в чужбина както и пълномощни и други документи включени в тази такса.
 

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...