АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ КРАЙНА ЦЕНА Сравнявайте цената ...

АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ
КРАЙНА ЦЕНА
Сравнявайте цената за наем на автомобил само след като сте взели предвид какво включва тя. Повечето компании за коли 
под наем рекламират нереално ниски цени за наем на автомобил на ден, но впо 26 Август 2015
 АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ
КРАЙНА ЦЕНА
Сравнявайте цената за наем на автомобил само след като сте взели предвид какво включва тя. Повечето компании за коли под наем рекламират нереално ниски цени за наем на автомобил на ден, но впоследствие се оказва, че тази цена не включва пълна застраховка на автомобила и трябва да заплатите множество допълнителни такси - летищни, зимни гуми, извънработно време, гориво и т.н.
Алфа Груп: На нашата уеб страница след натискане на бутона " наеми тази кола" прозрачно показваме сумата за наем на автомобил и какво включва тя. Това е крайната цена, която ще заплатите без никакви допълнителни разходи.
 
ГОРИВО
Бъдете много внимателни при избора на компания за кола под наем с оглед на политиката ѝ спрямо горивото на автомобила. Най-неизгодният вариант е, когато трябва да заплатите предварително пълен резервоар с гориво и накрая да го върнете празен. Това води до значителни допълнителни разходи за вас. Масово рент-а-кар компаниите прилагат политиката да получите автомобила с полупълен резервоар и да го върнете по същия начин. Най-коректният начин, е да получите автомобила с пълен резервоар и да го върнете пълен.
Алфа груп: Нашата политика за горивото на автомобила е ПЪЛЕН - ПЪЛЕН освен в много натоварени дни при недостиг на време да заредим автомобилите между резервациите.
 
ЗАСТРАХОВКА
Пълната застраховка на автомобила е много важно перо в калкулирането на неговата крайна наемна цена. Винаги питайте дали цената включва пълна застраховка на автомобила!
Алфа груп ЕООД: За ваше спокойствие, нашите цени за наем на автомобил включват задължителна гражданска отговорност и пълно автокаско.
 
ПРОБЕГ НА АВТОМОБИЛА
Повечето компании за коли под наем предлагат неограничени километри, но все още някои утвърдени имена на пазара имат ограничен дневен пробег. Уверете се, че компанията, която сте избрали предлага неограничени километри за всички автомобили.
Алфа Груп11 ЕООД: Всички автомобили под наем, които предлагаме са с неограничен пробег.
 
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
Повечето рент а кар компании изискват детските столчета да се заплащат допълнително. Това значително увеличава наемната цена на автомобила особено при многодетни семейства. 
Алфа Груп11 ЕООД: Ние предлагаме до 3 детски столчета или седалки абсолютно безплатно.
 
ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФЬОР
Когато в групата ви има двама или трима шофьори при наем на автомобил е много по-лесно и удобно за Вас. Тази услуга обикновено се заплаща допълнително, но ви дава спокойствие и прави вашето пътуване значително по-леко и спокойно.
Алфа Груп11 ЕООД: Ние предлагаме до 3 допълнителни шофьора абсолютно безплатно.
 
ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ
Много често компаниите изикват при получаване на автомобила под наем да заплатите допълнително за бъде оборудван със зимни гуми. Ако не заплатите рискувате да пътувате с автомобил с летни гуми при зимни условия.
Алфа Груп11 ЕООД: Нашите автомобили са винаги оборудвани с подходящи за сезона гуми.
 
ЗАКЪСНЕНИЯ И ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
Добра идея е да попитате предваритено вашата компания, какви такси прилага, ако закъснеете за получаването на автомобила под наем.

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...