Когато купуваме автомобил рядко имаме възможността да го избираме само по цвят, ...

Когато купуваме автомобил рядко имаме възможността да го избираме само по цвят, форма или дизайнерски елементи. Но когато вземаме автомобил под наем имаме свободата да експериментираме, да сме ексцентрични и да се съобразяваме дори със суеверния. Ето какв 06 Май 2016
Когато купуваме автомобил рядко имаме възможността да го избираме само по цвят, форма или дизайнерски елементи. Но когато вземаме автомобил под наем имаме свободата да експериментираме, да сме ексцентрични и да се съобразяваме дори със суеверния. Ето каква кола би Ви подхождало да наемете според зодиакалния знак:

Овен – Представителите на тази зодия са почитатели на високите скорости. Те биха се радвали на много бърз и яростен автомобил в ярки тонове.

Телец – Телците оценяват комфорта и високия клас автомобили, но обикновено са по-практични с решения си. Те биха наели автомобил, който ги комбинира, затова добър избор за тях са Lexus или Volvo.

Близнаци – Съобразявайки се със своя девиз "Аз мисля" близнаците биха избрали кола под наем, която да дава сигурност и безопасност на пътя. Подходящи за тях са марките Ауди или Волво.

Рак – Плахи и стеснителни като натура, те предпочитат малките и маневрени автомобили. Логичен избор за тях са Renault или Hyundai например.

Лъв – Като олицетворение на царственост и артистичност, тази зодия има нужда от луксозен автомобил с шофьор. За тях от автопарка на ввв.рентауто.bg е BMW 740 или Мерцедес SL  .

Дева - Като практична зодия девите ще изберат нещо икономично, което е лесно за поддръжка и винаги готово за път. Renault Clio или Toyota Prius е подходящия вариант за тях.

Везни - Ако имаха тази възможност, представителите на зодията биха наемали различен автомобил всеки ден. Затова кабриото е удачен компромис за тях.

Скорпион – Владеещи и силни, удовлетворяващи своето мото - "Аз желая", на скорпионите подхождат автомобили в черно или червно, със затъмнени прозорци.

Стрелец – Стихията на този зодиакален знак са пътуванията и приключенията. Те ще изберат високопроходим автомобил под наем и то като компромис, че не могат за наемат самолет например.

Козирог – Заслуженото самочувствие и желанието да направят добро впчатление предопределят избора на козирога – Mercedes. Моделът S320 automatic Ви очаква в нашия автопарк.

Водолей – Той обича свободата и комфорта. За него са важни допълнителните екстри, които притежават автомобили като AUDI и BMW.

Риби – Рибите ценят непретенциозността и удобството. За тях е много подходящ градския тип автомобили, които могат да паркират лесно и които имат по-малък разход на гориво.

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...