Кола под наем , Новини за Киа Shooting Brake от Kia. Продажба ,внос директно от...

Кола под наем , Новини за Киа  Shooting Brake от Kia. Продажба ,внос директно от Корея на киа и Хюндаи рециклирани коли на ГАЗ , гаранция 1 година. 18 Февруари 2015

Внушителен Shooting Brake от Kia

 
Корейците от Kia представиха нов концептуален автомобил, който носи названието Sportspace. Публичният дебют на прототипа ще се състои по време на предстоящото автомобилно изложение в Женева. Предположенията са, че именно по този начин ще изглежда четвъртото поколение на модела Optima.
Sportspace се явява единайсетия модел, създаден от специалистите в европейското дизайнерско студио на марката, което е позиционирано във Франкфурт. Интересното за новата концепция е, че купето е в стил Shooting Brake с ниско падаща линия на тавана в задната му част, издут преден капак и големи колела.
Хромирани накрайници на ауспухната система завършват ефектната визия на внушителния концепт. Вътре впечатление правят скъпия кожен салон, панорамния таван, алуминиевите декорации и широкия сензорен дисплей на мултимедийния комплекс. На този етап няма информация относно техническата част на Sportspace.
Предположенията обаче са, че прототипа е оборудван с дизелово-електрически силов тракт, който за първи път беше показан през есента на миналата година в концепцията T-Hybrid. В състава на силовия тракт влиза 1.7-литров дизелов двигател с електрически компресор, електромотор и комплект оловно-въглеродни батерии.
Очакванията са, че точно този концепт ще послужи за база на новата Optima, а по предварителни данни корейците ще представят новата серийна Optima към края на тази година. Повече подробности очаквайте в началото на март, когато наш екип ще е на мястото на премиерата на Sportspace.

Технически характеристики и разход на гориво за моделите на KIA  , разгледайте ТУК


ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...