Кола под наем София през 2017 г. от Алфа Груп за страната и чужбина . Нова кола ...

Кола под наем София през 2017 г. от Алфа Груп за страната и чужбина . Нова кола под наем на ниска цена . 31 Декември 2016
 Кола под наем София през 2017 г. от Алфа груп за страната и чужбина . Нова кола под наем на ниска цена .

кола под наем от Алфа Груп може да се наеме от София, летище София, Стара Загора, Боровец, Банско, Благоевград и дори Солун. Удобно, бързо и лесно! Не е необходимо кредитна карта за нисък и среден клас.

Защото колите под наем от Алфа Груп са с гарантирано най-ниска цена в съотношение цена качество!

Защото нашите коли са без скрити такси, без допълнителни застраховки и без ограничение в километража.

Защото, в нашия сайт www.rentauto.bg, колите са с реалните си снимки и наемате точно тази кола, която сте поръчали, а не нещо подобно или сходно.

Защото може да пътувате в чужбина - Сърбия, Албания, Македония, Косово, Босна и Херцеговина и разбира се целия Европейски Съюз.

Защото колите под наем са подготвени за пътните метереологични условия и през зимата и през лятото, снабдени са с всички документи за вашето комфортно пътуване с кола под наем в България и в чужбина.

Защото на първо място ще получите персонално отношение, ще съобразим колата под наем с вашите желания и ще ви дадем съвет за пътуването ви според вашите нужди и цена/бюджет - не винаги най–малката или най–голямата кола ще са най–практичния избор за пътуването ви. Затова при ваше желание ще препоръчаме най–подходящата кола под наем за вашето пътуване.
        Защото ние разполагаме с професионални шофьори на ваше разположение , може да ви закараме до всяка точка на България и Европа с кола , СУВ или мини бус 8+1

Защото при нас има марки и модели коли под наем, който никой друг не може да ви предложи, защото ние сме директен вносител на тези коли, това са Киа-Оптима К5 и Хюндай-Соната 20, които са с нова иновативна система на газ-течна фаза, което прави колите много икономични /8 лева разход на 100 км извън градско/ за луксозна кола на ГАЗ, автоматик.
,,,,

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...