Кола под наем с шофьор за страната и чужбина.koli pod naem

Кола под наем с шофьор за страната и чужбина.koli pod naem 29 Октомври 2015

Рентаавто предлага луксозни и среден клас автомобили и микробуси под наем с англо, руско и френско-говорящи  шофьори за трансфери и пътувания в страната и чужбина. Получавате възможност да ползвате най-новите коли, джипове, бусове и лимузини под наем на най-изгодните условия и цени. Ние сме гъвкави и ще се съобразим с вашите възможности за автомобил.бус,или джип под наем за страната и чужбина.Разгледайте най честите трансфери може да направим трансфер или пътуване с шофьор до всяка точка на Европа и България.

Услугата  Автомобил , Бус или джип под наем с шофьор се предлага със всички класове автомобили и бусове под наем при ползване на автомобил под наем с шофьор препоръчваме максимален работен ден от 8 часа за шофьора /спането и изхранването на шофьора за пътуване извън София са за сметка на наметеля  .

Формирането на различните ангажименти се формират в зависимост от класа автомобил избран от вас, изминатият пробег и общият брой дни за ползване.

Таксата за шофьор е 25 Eвро на ден на територията на Р. България и  30Евро на ден в чужбина. Цените на упоменатите в сайта за трансфери включват: наем на автомобил, гориво и шофьор. Цената не включва такси за паркинг и пътни такси в страната и чужбина. Настаняването на шофьора при пътуване извън територията на София е за сметка на Наемателя.

Всички цени са в евро и включват ДДС.

Ще се рдваме да направим вашето пътуване незабравимо.Снимките на колите са на реалните ни автомобили с който правим трансферите. 
,, , ,,,

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...