Коли под наем от Алфа Груп , rentauto.bg .

Коли под наем от Алфа Груп , rentauto.bg . 03 Февруари 2014
Коли под наем от Алфа Груп 11 rentauto.bg

Онлайн система за резервиране и плащане на коли под наем на Алфа Груп и Рентаавто . Възползвайтесе от нашите услуги за бързо и лесно наемане на подходящ автомобил с различни екстри.
Рентаавто  предлага коли под наем от различни класове по Черноморието / само през лятото/ и големите градове на България. Компанията е утвърдена като коректен партньор на пазара за отдаване на автомобили под наем в България с 18 годишна история.

Екипът ние изграден от професионалисти в областа ни рент а кар да предоставя услугата отдаване на коли под наем, ремонт и поддръжка. Гарантираме комфорт, точност при трансфер с нашите автомобили и сигурност с колите под наем по пътищата на България и Европа. При нас има възможност за подбор на подходяща кола под наем - различен клас, брой пътници, оборудане. При нас компромис със сигурността не съществува без значение дали наетата кола е от нисък клас или луксозни коли под наем.

С всяка кола под наем от Рентаавто § Алфа груп  можете да наемете шофьор, да поискате трансфер до Банско, трансфер до Боровец , Пампорово , Пловдив трансфер до летище София, летище Варна и Бургас. Шофьор под наем до всички дестинации по българското черноморие и големи градове в България и Европа .

Ако желаете да посетите някоя от съседните на България страни с автомобили под наем - обадете се на Рентаавто , или използвайте онлайн системата ни за резервиране и плащане. Ако вече сте решили да почивате в България, на море или планина, на нашия сайт можете да си поръчате кола под наем. Предлагаме коли под наем в България, трансфери от и към летищата и по цялото Черноморие през лятото . Коли под наем в България , Джипове и Ванове 8+1 – ниски цени.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• неограничен пробег
• гражданска застраховка, валидна на територията на Европейския съюз за всички коли на компанията
• пътна такса – винетка валидна за територията на Република България / само за среден и висок клас .
• застраховка «Автокаско» - ограничаване на отговорността при щета. Валидна при представяне на протокол от КАТ. Застраховката не е валидна при употреба на наркотици, алкохол, други наркотични вещества, както и в случай на нарушаване на правила за движение по пътищата.

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...