Продажба на Хюндай I40 , Соната YF , / Продажба на Киа Оптима К5 на газ течна фа...

                        Хюндай Сонта YF20 LPG /Hyndai I40 /      и       Киа Оптима /К5/
 
Какво гарантираме , обещаваме и ще направим за вас :
Ние сме директен вносител на коли и джипове втора употреба от Корея всички автомобили са производство от 2013г до 2014 г . километрите са от 28 000 до 70 000км. За всички коли даваме писмена гаранция за реални километри ,  че колите са проверени по 100 точки за техническо състояние за което се издава сертификат и произход на автомобила . Алфа Груп дава писмена гаранция за всички продадени автомобили 1 година или 40 000км. След изтичане на 1г. може да бъде удължена гаранцията с още една година и 40 000км  срещу 650лв и , ако автомобила не е над 120 000 км. Заместващ автомобил по време на гаранцията .  Разполагаме със сервизна база добре подготвен технически екип за поддръжка на продаваните от нас коли , резервни части , авто аксесоари , отдаваме коли под наем – може да наемете кола за желан от вас срок според ценоразписа на фирмата и ако решите да купите кола от нас ние ще приспаднем наема , който сте платили от продажната цена на колите които продаваме и която сте си избрали.
Цени , лизинг и регистрация на колите :
Цените на колите са от 24500лв с ДДС до 30 000 лв с ДДС при колите и при джиповете цените са от 37000лв с ДДС до 55 000лв с ДДС , всички коли и джипове са от марките Хюндай и Киа.
Имаме собствен лизинг с 30% първоначална вноска и максимален срок 36 месеца необходими документи за одобрение лична карта и шофьорска книжка , попълва се и анкетна карта . Одобрение до 48 часа. Може да изберете и лизинг различен от нашия.
Какво основно трябва да знаете за колите на газ течна фаза :
Колите са само и единствено  на газ , пропан – бутан може да се заредят на всяка бензиностанция в България и целия Европейски Съюз . Газовата бутилка се намира в багажника и събита 85 литра . с едно зареждане се изминават от 750 километра до 900 километра .Колите са фабрично произведени на газ течна фаза и двигателите са пригодени да работят само на газ , задължително трябва да се ползват оригинални консумативи масло , въздушни и маслени филтри за да може да работи дълго и безпроблемно вашия автомобил на газ течна фаза . Ставайки дума за това цената не е без значение в нашия сервиз всички консумативи и труд са на цена 150лв без ДДС за пробег 15000км. , двигателите са на верига което значи , че веригата се сервизира или подменя на около 200 – 250 хиляди километра , скоростната кутия на колите от тези марки произведени след 01.11.2012г. са 6 степенни а произведени след 01.06.2013 г са 6 степенни и адаптивни преди тези дати скоростните кутии са 5 степенни . Сервизирането им е след 150 000км . смяна на масло задължително в оторизиран сервиз и с оригинални консумативи цена на труд и масло и филтър 690лв без ДДС. Горивната система е доста проста помпа която втечнява газта живота и е минимум 200 000км цена на помпата 550лв с ДДС , компютър няма срок за експлоатация цената но ако по някаква причина се наложи смяна цената му е 450лв . и газови дюзи за директно впръскване цена 100лв на дюза приблизителен живот на дюзите 200 -300 хиляди километра останалите консумативи са като на обикновен бензинов двигател .  Газов филтър 150 лв без ДДС сменя се на около 70 000км при нашата газ искам да развенчая един мит , че нашата некачествена газ поврежда газовата система на колите с течна фаза газ обяснението е просто пропан-бутана има само две съставки без значение далипо евтината е в по голямо количество това не уврежда горивната система просто вдига разхода на гориво , реално частиците ръжда от резервоарите или от бутилките при обикновените газови бутилки , защото тези са карбонови , увреждат двигателя и горивната система . При тази система има един входящ филтър и един на помпата , която втечнява газта ,така ,че няма как да бъде увредена горивната система или двигателя защото частиците които са по големи остават във филтъра ,а по малките биват изгаряни поради факта ,че изгарянето е при доста висока температура и налягането е доста високо , което пък пречи да се запушат дюзите  .  Важното е , че с всички изброени части и консумативи разполагаме на склад , а за всичко останало може да доставим за продадени само от нас коли за срок от 5 работни дни .
Какво представляват самите коли :
Всички коли са с кожен салон ,автоматична скоростна кутия ,пълен ел.пакет ,парктроник затъмнени стъкла и сгъваеми странични огледала . Допълнителните екстри за който и цените са по високи са : нагреватели на седалките ,нагревател на волана,нагревател на предното стъкло ,стъклен таван,ел седалки , обдухване на седалките ,навигация и камера за заден ход , видео регистратор , допълнителен бас за звука и махагонов или кожен волан .
Как ще се развием :
Изграждаме дилърска и сервизна мрежа в цялата страна , за сега ще отворим врати в Стара Загора ,Бургас,Варна и Благоев Град . До края на годината се надяваме да отворим представителства в Гърция , Македония ,Сърбия и Румъния .
Технически дани за Киа К5 и Хюндай Соната YF LPG /I40 LPG /:
СПЕЦИФИКАЦИЯ KIA K5 и Hyundai Y20
Година 2012
Дължина/широчина/височина 4845/1830/1455 mm
Тип автомобил Седан,4 врати 4+1 места
Тип двигател Theta dual 4 цилиндъра DOHC LPG газ 
инжекцион
Работен Обем 1998сс
Скоростна Кутия автоматична 6 степенна типтроник
Цветове сив,бял,черен,червен,сребърен
Максимална мощност 155к.с.
Вид гориво втечнен нефтен газ /LPG
Категория на МПС М1
Технически допустима маса 1850кг.
Маса на МПС-то 1480кг.
Брой оси 2
Междуосие 2795mm
Обороти при макс. Мощност 6200 - min-1
максимална скорост 200км
Ниво на шума:
На място 85dB(A)
Обороти на двигателя 4550 min-1
В движение 73 dB(A)
HC Отработени газове 0,034 g/km
CO2 162 g/km
Комбиниран разход на гориво 10л./100км
Градско 12л/100км
Извън градско 8,5л./100км
Размерн на гуми 205/65 R15 .205/65 R16 , 215/65 R17
Стандартни екстри: Кожен салон,автоматична скоростна 
кутия,ABS,
въздушни възглавници,Лети джанти,имобилайзер
Централно заключване , Блутут-хедсфри система
стептроник,Типтроник,USB,audio/video IN/AUX
Стерео уредба,затъмнени задни стъкла,парктроник
Допълнителни екстри
които се предлагат за по скъпите
Автопилот,навигация,камера за заден ход
коли над 24000лв. Наличието на нагреватели за 
седалките,мултимедия
която и да е от тези екстри или стъклен 
таван,шибедах,нагревател на волана.
няколко от тях могат да оскъпят
колите до 28000лв максимално. Повечето от тези екстри 
могат да бъдат поръчани
в последствие и монтирани след това.

Подробно описание на на газ течна фаза технически характеристики :
ГАЗОВИ СИСТЕМИ С ТЕЧНА ФАЗА
Предимства на газовите системи работещи на течна фаза:
http://nitoautogas.com/upload/KW-per-RPM2_01.jpg
 • Намаляване на разходите за гориво
 • Няма видима разлика между шофиране с бензин и шофиране с пропан-бутан
 • Няма загуба на мощност, което означава, че не се намалява максималната скорост на колата
 • Ускорението не се намалява при използването на автогаз
 • Увеличена мощност и въртящ момент на двигателя
 • Не е необходима допълнителна поддръжка и шофьорът може да остане с първоначалния си график за обслужване
 • Не се влияе от външни фактори (температура, влажност, надморска височина)
 • Системата не е чувствителна към състава на горивото и условията на заобикалящата околна среда като температура, влажност или височина
 • Намаляване на вредните емисии от СО2 с до 20%
 • Отговаря на стандартите на Европейския Съюз - регулации EC 67 R01 и EC R115
 • Както за новите, така и за вече съществуващите превозни средства важи условието за спазването на стандарта за вредни емисии Euro 6
От къде от кой и защо да си закупим такава кола :
Как да проверя каква Киа или Хюндай си купувам . В момента на Българския пазар вече са продадени над 140 автомобила на газ течна фаза и от двете марки . Има 4 фази на тези автомобили който  , ако не сте виждали тези коли много трудно най - важното е да знаете че годината на производство е на вратата на колата и там пише ясно годината на производство , възможно е в края на годината да е закупен и тогава по регистрация колата ще е в следващата година. Какво да гледате при покупката на колата и как да сте сигурни освен за годината дали са километрите който са на таблото верни ? Много просто гледайте обичайните неща педали , волан / когато волана е с подгрев не важи тогава се износва много бързо заради фината кожа / ако е без подгрев това което гледате си е същото като на другите коли разликата само е , че при тези коли се забелязва по трудно заради здравия материал от който е направен . Но най - просто е ключа на тези коли ако е износен колата е над 160 хиляди със сигурност има такава Корейска фирма която вкарва таксита и коли под наем които са над 200 хиляди километра и за това имат доста ниска цена . Първата фаза Хюндай и Киа са с 5 степенна скоростна кутия и се правят до средата на 2011г. след това до 2012 г. до септември скоростната кутия е 6 степенна и след септември 2012г. започва 3 та фаза при която и за двете марки корено се различава волана , светлините и скоростите пак са 6 но стават с двоен съединител светлините са лед и запалването в повечето случай е безконтактно .Третата фаза преминава в последния модел 2017г. където скоростната кутия е 7 степенан а при някой модели и 8 степенна и съответно двигателя по мощен.Когато си купувате Хюндай на газ течна фаза или Киа К5 - Оптима е важно да знаете също , че в официалния вносител не могат да ви ремонтират колата нито да си закупите резервни части за това си купете колата от Българска фирма с Гаранция 1 или 2 години гаранцията трябва да е писмена от името на фирмата , защото внесена кола от Корея не важи международна гаранция така , че ако в гаранцията пише , че е от производителя тя е не действителна . Освен това ако си закупите кола от 1 или 2 фаза тя вече е загубила част от стойността си а е сигурно , че е и била такси в Корея и е над 200 хиляди . Имайки в предвид  ,че от продадените до сега коли нито една не е дефектирала , някой са над 300000 км извода е , че тези коли са изключително здрави. За информация и съвет при покупка на Киа К5 - Оптима или Хюндай И 40 Соната на газ течна фаза ми се обадете на 0888357657 - Иван или посетете сайта ни.
 
 
 
 
 
Цена: 12000 €

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...