Уважаеми клиенти, Добре дошли на сайта на Алфа Груп 11 ЕООД. Възползвайте се о...

Уважаеми клиенти,
Добре дошли на сайта на Алфа Груп 11 ЕООД.
Възползвайте се от нашите специални rent a car оферти, намаления и промоционални пакети. Само сега и тук ще получите 
наистина качествен автомобил под наем на цена, която си заслужава без да 04 Септември 2015
 Уважаеми клиенти,
Добре дошли на сайта на Алфа Груп 11 ЕООД.
Възползвайте се от нашите специални rent a car оферти, намаления и промоционални пакети. Само сега и тук ще получите наистина качествен автомобил под наем на цена, която си заслужава без да се притесняване за застраховки и техническо състояние. Уикенд пакети за всички класове коли под наем!
В продължение на 14 години фирмата ни се наложи на пазара за коли под наем у нас като една от най-уважаваните и предпочитани марки. През новата 2015 година очаквайте още по-добро обслужване, нови автомобили уникални по вида си Хюндаи Соната Y20 и Киа оприма К5 на ГАЗ течна фаза единствената фирма в Европа която предлага наем ,продажба,сервиз и наем на тези автомобили, както и нова резервационна система с възможност за раплащане с кредитни карти и PayPal. С това силно се надяваме, че ще улесним резервирането на коли и отправянето на конкретни запитвания за предлаганите транспортни услуги. Само с няколко кликвания ще можете да резервирате и заплащате онлайн избраният от Вас автомобил.
Нашата основна цел е Вие да намерите при нас всичко това, от което имате нужда за вашата ваканция или служебно пътуване в страната или чужбина , ние ще изготвим всички необходими документи за вашето пътуване в чужбина с кола под наем със и без шофьор. Радваме се, че нашите шофьори задоволяват Вашите изисквания и все по-често предпочитате услугата "рент а кар с шофьор". Ще продължим да налагаме стандарт различен от общо приетия на rent a car пазара у нас , така както подобава на една европейска фирма. Цените на всички рент а кар услуги, трансфери и микробуси под наем зависят от вашия бюджет и възможности в момента.
Изключително благодарни сме, че оценявате нашите усилия и правите разликата в обслужването и отношението и продължавате години наред да бъдете наши клиенти. Екипа на фирмата ни ще продължи да работи с всички сили и да предлага още по-добри автомобили, микробуси, джипове и товарни коли. С уважение екипа на Алфа Груп 11 ЕООД ,София ,Западен Парк ул. Сава Михайлов ,бл.33А офис 5 ,тел.0876831441.

ТРАНСФЕРИ

www.korea-auto.eu

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...