Общи Условия

Коли под наем София. Sofia rent a  car.

  Фирма Алфа Груп - 11 ЕООД
Компанията е създадена през 1996 година и развива дейности в сферата на услугите отдаване автомобили под наем в гр.София и трансфери в страната и чужбина с 24-часово дежурство. В резултат на активно разрастване, компанията разширява областта на своята предприемчивост и разработва услугата "оперативен лизинг на автомобили”. Нововъведение в услугите на дружеството е управлението на автомобилни паркове-възможност за оптимизиране на разходите за сервиз, застраховки и консумативи в рамките на глобалния финансов бюджет на нашите клиенти.
В следствие развитието на сектора „автомобили под наем”, през 2001 година / Алфа Груп -11 ЕООД намира за необходимо и инициира създаването на асоциация, обединяваща усилията на всички предприемачи от тази област в разработването и установяването на правила в бизнеса. “Алфа Груп 11”ЕООД е председател на „Национална асоциация на фирмите за автомобили под наем– България”. В сдружението членуват 30 дружества– 9 учредители и 21 новоприети. Алфа Груп е търговска марка с традиции и е символ на качество и коректност в България.

Искаме да сме максимално полезни на нашите клиенти и да предложим най -  красивите места в България за разглеждане с кола наета от Алфа Груп 11 ЕООД  ще ви дадем съвети за вашето пътуване като разстояние и време за достигане на целта , както и приблизителен разход на гориво ,както и препоръчани хотели и ресторанти който може да посетите , който сме тествали преди вас и гарантираме качествено обслужване и топло посрещане . Алфа Груп е малка фирма за коли под наем но с гарантирано топло посрещане и персонално отношение към всеки наш клиент нашата цел е да разберем вашите желания и да направим наемането на кола и вашето пътуване незабравимо преживяване , защото за разлика от големите компании ние гарантираме освен качествени коли под наем без скрити такси ,не ограничен километраж и реални снимки на колите не мъгляви класове . Личен подход към всеки наш клиент , ние може да ви посрещнем на летището в София ,Пловдив и Бургас или посочен от вас адрес в цялата страна. Може да ви консултираме за кола под наем която ще е най удобна за вашето пътуване според целта на пътуването ви багаж и брой пътници, гарантираме най добра цена според качеството което ще ви предложим , ако желаете може да направим и туристически маршрут според вашите предпочитания за България или чужбина включително страни извън Европейски Съюз с кола под наем със и без шофьор . По ваше желание може да направим резервации в хотели и къщи за гости в страната и чужбина. Фирмата Разполага с собствен автосервиз,закрит охраняем паркинг и пътна помощ за страната и чужбина внася автомобили по поръчка от Европа и Корея.


 
АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ  КРАЙНА ЦЕНА


Сравнявайте цената за наем на автомобил само след като сте взели предвид какво включва тя. Повечето компании за коли под наем рекламират нереално ниски цени за наем на автомобил на ден, но впоследствие се оказва, че тази цена не включва пълна застраховка на автомобила и трябва да заплатите множество допълнителни такси - летищни, зимни гуми, извънработно време, гориво и т.н.
Алфа груп 11 ЕООД: На нашата уеб страница цените който виждате са крайни със снимки на реалните ни автомобилиАЙ прозрачно показваме сумата за наем на автомобил и какво включва тя. Това е крайната цена, която ще заплатите без никакви допълнителни разходи !!!
 
ГОРИВО
Бъдете много внимателни при избора на компания за кола под наем с оглед на политиката ѝ спрямо горивото на автомобила. Най-неизгодният вариант е, когато трябва да заплатите предварително пълен резервоар с гориво и накрая да го върнете празен. Това води до значителни допълнителни разходи за вас. Масово рент-а-кар компаниите прилагат политиката да получите автомобила с полупълен резервоар и да го върнете по същия начин. Най-коректният начин, е да получите автомобила с пълен резервоар и да го върнете пълен.
Алфа груп 11 ЕООД: Нашата политика за горивото на автомобила е ПЪЛЕН - ПЪЛЕН освен в много натоварени дни при недостиг на време да заредим автомобилите между резервациите.
 
ЗАСТРАХОВКА
Пълната застраховка на автомобила е много важно перо в калкулирането на неговата крайна наемна цена. Винаги питайте дали цената включва пълна застраховка на автомобила!
Алфа груп 11 ЕООД : За ваше спокойствие, нашите цени за наем на автомобил включват задължителна гражданска отговорност и пълно автокаско.
 
ПРОБЕГ НА АВТОМОБИЛА
Повечето компании за коли под наем предлагат неограничени километри, но все още някои утвърдени имена на пазара имат ограничен дневен пробег. Уверете се, че компанията, която сте избрали предлага неограничени километри за всички автомобили.
Алфа груп 11 ЕООД: Всички автомобили под наем, които предлагаме са с неограничен пробег.
 
ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФЬОР
Когато в групата ви има двама или трима шофьори при наем на автомобил е много по-лесно и удобно за Вас. Тази услуга обикновено се заплаща допълнително, но ви дава спокойствие и прави вашето пътуване значително по-леко и спокойно.
Алфа Жикз 11 ЕДДА: Ние предлагаме до 3 допълнителни шофьора абсолютно безплатно.
 
ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ
Много често компаниите изикват при получаване на автомобила под наем да заплатите допълнително за бъде оборудван със зимни гуми. Ако не заплатите рискувате да пътувате с автомобил с летни гуми при зимни условия.
Алфа груп 11 ЕООД: Нашите автомобили са винаги оборудвани с подходящи за сезона гуми.
 
ЗАКЪСНЕНИЯ И ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
Добра идея е да попитате предваритено вашата компания, какви такси прилага, ако закъснеете за какъв период се начислява такса или рента.
Алфа Груп 11 ЕООД : Има ясни летищни такси еднократно 20€ за посрещане и 20 евро при връщане на колата под наем на летище София. 
 
ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА С КОЛА ПОД НАЕМ:
Повечето компании или не пускат колите си в чужбина или ги ограничават до страни от Европейски Съюз .
Алфа Груп 11 ЕООД : Нашите коли пътуват в чужбина не само в Европейски Съюз а и в страни извън него като Македония ,Сърбия ,Турция и други. Колите ни под наем са снабдени с всички необходими документи за вашето пътуване при нас няма отново ограничение на километража има само задължителна застраховка от 120 € за авто асистанс ,и допълнителни застраховки за пътуване в чужбина както и пълномощни и други документи включени в тази такса.
 


Ново!!! Вече може да плащате онлайн с кредитна или дебитна карта избрания от вас автомобил . Просто попълнете формата за резервация и ще видите точната цена за периода на наема без депозита. Работим със следните кредитни и дебитни карти : Виза , Мастер кард , Маестро и Виза Електрон. Наем на кола-удобно,бързо и лесно! Кола под наем с онлайн плащане.


 

Условия за наем на автомобили от Алфа Груп 11 ЕООД

1. Изисквания към водача и необходими документи

а). За да наеме автомобил Водачът(Наемателя) трябва да има навършени 21 години и да притежава шофьорска книжка, валидна от поне една година, контролен талон, лична карта(паспорт) и валидна кредитна карта /за високият клас автомобили/ в момента на наемане на автомобила.
б). Ако водача не е навършил 21 години се дължи допълнителна такса «Млад водач» и има специални условия за гаранционният депозит(т.10/д).
в). Наетото МПС може да бъде управлявано само от лица вписани в договора за наем. След поискване могат да бъдат упълномощени и допълнителни лица, като бъдат предоставени и техните лични документи.

2. Отговорности и задължения на НАЕМАТЕЛЯ.

а). НАЕМАТЕЛЯТ е длъжен да се отнася грижливо към наетото МПС, като следи за нормалната работа на двигателя и  нивото на маслото и охлаждащата течност, да пази и заключва МПС;
б). В случай на щета, загуба или прекратяване на договора за наем Наемателя е длъжен да върне ползваното МПС във вида, в който е получено, без дефекти;
в). Наемателя е напълно отговорен за всички нарушения и е длъжен да заплати всички глоби наложени през времето на ползване на автомобила, както и за всички възможни последици от направените нарушения на законите на страната.
г). Наемателя е напълно отговорен за действията на водача на наетото МПС;
д). Нямате право да използвате наетото МПС:
- ако сте под въздействие на алкохол или наркотични вещества;
- за състезания, спортни прояви и шофиране off-road;
- за тестове и експериментално шофиране;
- за преотдаване на трети лица;
- за криминални прояви;
- за превоз на опасни товари и теглене на други МПС;
е). С наетото МПС може да се излиза зад граница само след изричното съгласие на Наемодателя. Таксата за издаване на пълномощно е 20 евро.

3. Застраховки

а). Предоставените автомобили са с включена стандартна застраховка Гражданска отговорност и пълно авто каско.  В случай на щета сте напълно отговорни и дължите сумата по възникналата щета в целият и размер когато нямате протокол от КАТ или при изброените по долу случаи. Личната отговорност в случай на щета е ограничена до сумата на депозита.
б). Застраховката на автомобила става невалидна при:
- щети неописани в полицейският протокол;
- щети причинени от превоз на опасни товари;
- щети причинени при off-road;
- щети причинени от неправоспособни и неоторизирани водачи;
- щети възникнали след употреба на алкохол или други упойващи вещества;
- щети причинени от неправомерни ремонти;
- щети причинени след напускане на страната без позволението на Наемодателя;
в). Застраховката на колата не покрива:
- щети по шасито, спукани или срязани гуми, наранени джанти, тасове;
- щети по интериора и липси от автомобила;
- щети предизвикани след зареждане на гориво неотговарящо на стандартите и предписанието на производителя;
- унищожаване или кражба на регистрационен талон, знак и талон за ГТП, знак и талон за Г.О, Зелена Карта, ключове, номер, антена, счупени прозорци ;
- не връщането на допълнително предоставено оборудване или загубата или присвояване;
- както и кражба на лични вещи от МПС.
г). Застраховка на местата на автомобила е възможна срещу допълнителна такса от 2 евро на ден.

4. Инциденти / кражба / уведомление при щета.

а). В случай на злополука или щета на МПС Наемателя е длъжен да уведоми незабавно Наемодателя и Полицията за изготвяне на протокол без оглед на това чия е вината по злополуката. НАЕМАТЕЛЯТ трябва да осигури всички известни му факти, обстоятелства, свидетели и данни за съставяне на акта по злополуката и да окаже на НАЕМОДАТЕЛЯ и застрахователната компания пълно съдействие относно злополуката и нанесените щети. При отказ на Полицията да изготви протокол за ПТП Наемателя е длъжен да изготви двустранен протокол за ПТП.
б). При настъпване на злополука, щета или повреда да предприеме всички необходими мерки за спасяване, ограничаване и/или намаляване на щетите на наетото МПС, съобразно изискванията на застрахователната компания.
в) . При известие за Глоба с фиш от мобилни устройства на органите на КАТ наемодателят ще предостави копие от свидетелство за правоуправление и контролен талон заедно с копие от договора за наем на автомобил за съответният период  , за търсене на персонална отговорност на водача на автомобила за наемният период.

5. Цени / промоции / резервация / плащане

а). Цените в нашия сайт са висококонкурентни и съобразени с нивото на предлаганите услуги и автомобилен парк. Валидни са публикуваните в сайта на rentauto.bg цени към момента на направеното от вас запитване. Всички цени се отнасят за наем на автомобил за 24 часа (с изключение на транспортните услуги) . Посочените цени са в EURO, платими в лева по курс за 1 EUR = 1.95583 BGN.
б). Тарифата за наем на автомобил (в едно с всички допълнително възникнали такси за застрховки, оборудване, доставка) и всички данъци се заплащат преди наемане на автомобила.
в). На нашия уебсайт са налични временни по-евтини цени за специфичен период и кола, но тези цени,са определени от нас за да важат за специални промоции, ограничения и условия. Моля, проверете данните за промоциите, условията и цените внимателно, преди да потвърдите своята резервация. Уверяваме Ви, че бихме искали да заплатите възможно най-ниската цена за кола под наем, но на гарантирано ниво и високо качество на предлаганата от нас услуга.
г). За да премине вашето запитване в резервация е необходимо да ни предоставите личните си данни по тази форма /www.rentauto.bg/reservationbg.php / и да я изпратете по факс или e-mail до нашият офис, показани в Контакти.  Ние не теглим от суми от вашата кредитна карта. Кредитната карта е необходима за гаранция по вашата резервация. Моля, да ни уведомите предварително, ако искате да ви предоставим допълнително оборудване като GPS навигация, багажник, детско столче или всичко необходимо за вашето пътуване.
д). Приемат се плащания в брой, по банков път и с кредитни карти VISA, Euro Card/Master Card.
е). Автомобилите, които отдаваме под наем не са с ограничение в дневния пробег.

6. Гаранционен депозит / Авторизация за плащане / кредитна карта

а). за добросъвестно изпълнение на задълженията по договора Наемателя предоставя гаранционен депозит при наемане на автомобила в размер от 200 до 1000 евро за различните класове автомобили. Депозита се приема само и единствено по кредитна карта, по изключение и в брой. Наемодателя има право да предяви претенции за нанесени щети установени и след изтичане на договора за наем.
б). Наемателя оторизира безвъзвратно Наемодателя да тегли суми от предоставената кредитна карта по всички суми, такси и разходи, възникнали по договора за наем на автомобила обект на договора за наем. За определени цени и специални оферти, моля, забележете, че Вашата кредитна карта може да бъде пре-авторизирана или да бъдат снети средства от нея (понякога без възможност за възстановяване) при резервация и потвърждението й.
в). Предоставянето на кредитна карта при наем е задължително.
г). За да гарантираме и защитим личните данни, които са ни предоставени, ние сме добавили и използваме всепризнати международни продукти, системи и процедури. Информацията от Вашата кредитна карта е препратена до нас чрез защитен сървър протокол, който криптира всичките Ви лични данни и тези от кредитната Ви карта. Използваният метод на криптиране е стандартната технология за криптиране на мрежови трафик  чрез Борика Банк Сервиз „При схемата за сигурни плащания чрез Интернет по схемата 3D Secureданни за карти в системата на търговския сайт не се въвеждат.

В случай, че клиентът избере опция да заплати стока или услуга чрез карта, електронният магазин на търговеца пренасочва картодържателя към платежна страница на БОРИКА, където се въвеждат данните на картата. Връзката е директно между браузъра на картодържателя и gate.borica.bg. 

Протоколите за връзка, които се използват са IPv4, TLSv1.0, HTTP over TLS. Разрешените шифри към момента са както следва:

/Протоколите за връзка, които се използват са IPv4, TLSv1.0, HTTP over TLS. Разрешените шифри към момента са както следва:DHE-RSA-CAMELLIA256-SHA,CAMELLIA256-SHA,DHE-RSA-CAMELLIA128-SHA,CAMELLIA128-SHA,DHE-RSA-AES256-SHA,AES256-SHA,DHE-RSA-AES128-SHA,AES128-SHA,EDH-RSA-DES-CBC3-SHA,DES-CBC3-SHA,, като по подразбиране се предлага и избира DHE-RSA-AES256-SHA. 

Системата е с последни пачове за сигурността и новите се инсталират своевременно. 

Сертификатът, който се използва е с идентификация за gate.borica.bg, подписан е от thawte EV CA – G2, което пък е подписано от thawte Primary Root CA. Сертификатът е закупен и издаден от thawte.“

.Фирмата гарантира , че няма да предостави на трети лица личните данни използвани при резервацията и плащането на автомобила под наем.
д). В случай на измама или неоторизирано използване на Вашата кредитна карта от трети лица, повечето банки и компании, издаващи кредитни карти, поемат риска и покриват всички плащания, произтичащи от такава измама или злоупотреба. Алфа Груп не носи отговорност за измами от подобен род и произтеклите от това щети за Наемателя.
е) Поради късното пристигане на глобите от КАТ в България и чужбина в някой случай депозита ви може да бъде задържан до 45 работни дни .

7. Анулиране / непристигане

а). С извършването на резервация Вие приемате и се съгласявате с прилаганите от нас правила за анулиране и политиката ни в случай на непристигане, както и с всички допълнителни условия (на доставка) и правила, които могат да се отнасят до Вашата резервация. Моля, обърнете внимание, че определени цени в резервацията или специални оферти не подлежат на анулиране или промяна. Моля, проверете описанието на резервацията старателно за всякакви подобни условия, преди да потвърдите.
б). Ако желаете да прегледате, коригирате или откажете своята резервация, моля върнете се към имейла за потвърждение и следвайте инструкциите в него.
в).При резервация онлайн и неизползване на услугата ни, може да ви върнем до 30% от сумата / възтановяването и става след 60 дни / или да си запазите правото да ползвате услугата ни за други дати по ваш избор с предизвестие поне 30 дни..
Неустойки при анулация: 
60 или повече дни преди датата на отплаване € 50 глоба* 
Между 59 и 30 дни 25% глоба 
Между 29 и 22 дни 40% глоба 
Между 21 и 15 дни 60% глоба 
Между 14 и 2 дни 80% глоба 
По-малко от 2 дни 95% глоба 

8. Гориво / такса зареждане

а). Наетото МПС се предава с пълен резервоар. Съответно Наемателя е длъжен да върне автомобила с пълен такъв. Ако автомобила не е зареден в момента на връщане на Наемодателя, то разликата в горивото се заплаща по 2 евро за всеки липсващ литър гориво, плюс такса за „Зареждане” от 20 евро.

9. Такси за допълнителен шофьор и оборудване

а) Всеки автомобил може да бъде предоставен с шофьор след поискване от ваша страна.
б). Към автомобилите се предлага и следното допълнително оборудване след направена заявка:
- GPS navigation - 3 евро на ден;
- Вериги за сняг - 1 евро на ден;
- детско столче – 2 евро на ден;
- багажник – 10 евро на ден;
- Хладилна чанта – 8 евро на ден;
- Мобилен телефон – 4 евро на ден.
-При пътуване в чужбина с кола под наем се заплащат следните такси:
Зелена карта , такса за над 1500км., Застраховка Автоасистанс в Алианц на обща стойност 80 Евро, за пътуване в страни членки на Европейския Съюз.  При пътуване с автомобил под наем извън Европейския Съюз таксата е 100 Евро. Депозита при пътуване в чужбина е двоен.

в). Таксите за шофьор и допълнително оборудване са обект на допълнителен гаранционен депозит.

10. Такса „Доставка/Прибиране”, пътни такси, административни такси

а). Доставка или прибиране на автомобил до Аерогара София,  се таксува 20 евро;
б). В случай на ПТП се начислява административна такса от 40 евро;
в). При загуба на ключове, документи и регистрационни номера административната такса е 200 евро.
г). За водачи на възраст под 21 години се начислява еднократна административна такса в размер на 100 евро и гаранционен депозит от 1000 евро, независимо от класа автомобил.

11. Доставка / връщане / закъснение / извънработно време

а). МПС се предава на НАЕМАТЕЛЯ в изправно техническо състояние.
Претенции от страна на НАЕМАТЕЛЯ се правят единствено пред НАЕМОДАТЕЛЯ при приемането на МПС;
б). НАЕМАТЕЛЯ се задължава да върне МПС с всички предадени му документи в уговорените в договора срок и място и същото техническо състояние. НАЕМОДАТЕЛЯ запазва правото да си върне автомобила по всяко време за сметка на НАЕМАТЕЛЯ, ако МПС не се използва в съгласие с този договор;
в). Неизпълнението на задължението за връщане на наетото МПС, за повече от 24 часа от момента на изтичане на срока по договор, независимо от причината, се счита за обсебване на МПС и НАЕМОДАТЕЛЯТ има право да уведоми МВР за действията на Наемателя. Сумата за наема остава дължима до окончателното връщане на автомобила по договорената тарифа.
г). Договора за наем може да бъде удължен само след изричното съгласие на Наемодателя и при поискване от страна на Наемателя, но не по-късно от три дни преди изтичане на крайния срок на договора.
д). Връщане на автомобила в различен офис от този, от който е нает се таксува еднократно 60 евро. Доставката и прибирането на територията на София е безплатна от 09.00 ч. до 18.00 ч. извън тези часове, както и през почивните дни НАЕМАТЕЛЯТ заплаща такса от 20 EURO. Закъснение над уговорения по договор час се заплаща по 10 EURO за всеки просрочен такъв.

12. Кореспонденция между страните

а.) Потвърждение на резервация:
- С осъществяването на резервация Вие се съгласявате да получавате имейл, който ще Ви изпратим като потвърждение за направената от вас резервация давайки Ви информация за резервираното МПС.
б.) Отзиви за нашите услуги:
- Високо оценяваме Вашето доверие, избирайки Rentauto за Ваш доставчик на автомобили под наем и транспортни услуги. Основната ни цел е качеството на предлаганата от нас услуга и вашето мнение е от изключителна важност за да подобрим всеки детайл от услугата! След изтичане на наема, Вие се съгласявате да получите по имейла покана да попълните нашата форма за отзиви на гости, която ще Ви бъде изпратена веднага след връщане на наетото МПС, като този отзив може да бъде попълнен и анонимно. С попълването на отзива Вие се съгласявате той да бъде публикуван на нашия уебсайт, с единствената цел да информира (бъдещи) клиенти за услугите (нивото) и качеството, което предлага www.rentauto.bg. Ние си запазваме правото да коригираме, отхвърляме или премахваме отзиви по наше усмотрение. Формата за отзиви нека не бъде възприемана като проучване и не включва никакви (по-нататъшни търговски) оферти, покани или поощрения и др.под.
в.) Информационен Бюлетин:
- Ако желаете да се абонирате за нашия бюлетин или желаете да получавате промоционални съобщения или друга информация от нас може да се абонирате за нашия „Информационен бюлетин”. Ако повече не желаете да получавате нашия бюлетин и други промоционални съобщения, можете просто да кликнете на линка за отказ от абониране.

13. Ограничена отговорност

а). Съгласно условията на ограниченията, изложени в тези правила и условия, ние ще носим отговорност само за директни щети, понесени, платени или за които Ви е потърсена отговорност, в резултат на неизпълнение на задълженията от наша страна във връзка с услугите ни в качеството си на Наемодател, до размера на сумата равна на сумата за наема за първите три дни от Вашата резервация, както е посочено в имейла за потвърждение (независимо дали е за едно събитие или серия от свързани събития).
б). Нито ние обаче, нито който и да е от нашите длъжностни лица, директори, служители, представители, дъщерни или филиални компании, дистрибутори, партньори не носи отговорност за никаква наказателна, специална, индиректна или последваща загуба или щети, за никаква загуба на продукция, загуба на печалба, загуба на приход, загуба на контракт, загуба или щети по/на клиентела или репутация, загуба от предявена претенция; за никаква неточност, свързана със сайта на Rentauto.bg. (включително цени); за отдаваните услуги или продуктите, предлагани от нас; за никакви щети, загуби или разходи, понесени от Вас, за които Ви е потърсена отговорност, или сте платили, появили се в резултат или във връзка с използването, невъзможността за използване или закъснение на нашите услуги; или за никаква (персонална) травма, смърт, имотни щети или други (директни, индиректни, специални, последващи или наказателни) щети, загуби или разходи, претърпени или за които Ви е потърсена отговорност, или е платено от Вас, независимо дали се дължат на (законови) действия, грешки, неспазени задължения, (общо) неизпълнение, умишлено престъпление, пропуски, неизпълнение, изопачавания, закононарушение или неизпълнение на преките задължения (пълно или частично) на хотела (неговите служители, директори, агенти, представители или филиални компании); включително за никакво (частично) анулиране, дублиране на резервации, стачка, форсмажорни обстоятелства или някакво друго събитие извън нашия контрол.

При пътуване в чужбина с кола под наем се заплащат следните такси:
Зелена карта , такса за над 1500км., Застраховка Авто асистанс в Алианц на обща стойност 80 Евро за пътуване в страни членки на Европейския Сюз . При пътуване с автомобил под наем извън Европейския Сюз таксата е 100 Евро. Депозита при пътуване в Чужбина е двоен.
14 .При пътуване в чужбина с кола под наем от Алфа Груп 11 ЕООД фирмата отговаря за техническото състояние на отдадената кола под наем до покритието на застраховка авто асистанс  , която е задължителна при пътуване в чужбина и е за сметка на клиента ! Ако се наложи подмяна на кола под наем от Алфа Груп в чужбина е за сметка на клиента и е до 5 работни дни от настъпило събитие. 

 
 

 

Коли под наем Летище София

  
 
 
 *Летище София*
 
Най- голямото летище в България е летище София.То е разположено на 10 км от центъра на града. През 2001 година започва издигането на нова писта за кацащи и излитащи полети, през 2006 година новата писта вече е отворена за експлоатация.Летище София е с дългогодишен опит в летищно обслужване на пътници,товари и поща. 
 
Наемането на коли под наем от летище София става много бързо и лесно.Когато сте направили предварителна резервация за автомобил под наем  през сайта на http://www.rentauto.com , ние Ви посрещаме на летище София.След това наш представител  Ви съпровожда до резервираната от Вас кола под наем и започваме предаването й по стандартен начин.
                    Какво е важно да знаете:
*Необходимо е да имате навършени 24 години;
*Необходимо е да имате кредитна карта;( с нея ние задържаме депозит за дадената кола , която наемате важи само за висок килас автомобил или джип )
*Необходимо е да имаме копия на Вашите документи;
*Необходимо е да спазвате клаузите по договора, които разписвате;
                      
Алфа Груп 11ЕООД рент а  кар извършва трансфери  от Летище София – Център – Летище София, както и Летище София до даден     хотел в града.Предлагаме Ви обучени шофьори , на които можете да разчитате по всяко време. Когато наемете кола под наем от летището можете да посетите някой от зимните ни курорти като Боровец, Банско,или Пампорово, които си заслужава да посетите и да се насладите на българската природа.
Коли под наем , коли под наем София, джипове под наем , микробус под наем.Rent a car компанията ни е на разположение на всички клиенти, който биха желали услугата кола под наем.
За нас ще бъде удоволствие да ви обслужим коректно и внимателно!

Sofia Bulgaria. Bulgaria car hire. Car hire Bulgaria Sofia. Sofia Car hire. Rent a car in Sofia. Bulgaria car rent. Rent a car in Bulgaria. Bulgaria car rental. Car rental in Sofia. Rent-a-car Airport. Airport Sofia car rental. Cheap rent a car. Cheap car rental Bulgaria. Sofia cheap car hire Airport. София Коли под наем. Наем на кола в София. Автомобили под наем. Наем на автомобил. Джипове 4х4 под наем в София. Наем на джип. Миниван под наем в София. Мини ван. Рентакар София. Рент-а-кар в София.
Автоматик коли под наем. Коли под наем. Нови коли под наем. Коли под наем цени. Автомобили под наем София. Евтини автомобили под наем. Коли под наем ниски цени. Коли под наем от летище София. Коли под наем централна гара. Кола под наем с шофьор. Джипоше и 4х4 под наем.Наем на 4х4. Наем на джипове софия. Луксозни джипове под наем. Бронирани коли под наем. Рент а кар София.
При пътуване в чужбина с кола под наем се заплащат следните такси:
Зелена карта , такса за над 1500км., Застраховка Авто асистанс в Алианц на обща стойност 80 Евро за пътуване в страни членки на Европейския Сюз . При пътуване с автомобил под наем извън Европейския Сюз таксата е 100 Евро. Депозита при пътуване в Чужбина е двоен.
koli pod naem sofia. koli pod naem. rent a car ceni. rent a car bulgaria. rent a car automatic. rent a car prices
 

ТРАНСФЕРИ

ВРЕМЕННО ЦЕНИТЕ СА ПО ДОГОВАРЯНЕ!!!
София - Летище София57 €
София - Солун200 €
София - Белград350 €
София - Атина515 €
София - Тирана375 €
София - Букурещ225 €
София - Истанбул485 €
София - Халкидики325 €
София - Битуля355 €
София - Ниш155 €
София - Пирот135 €
София - Скопие185 €
София - Охрид385 €
София - Одрин330 €
София - Бодрум885 €
София - Прищина 330 €
София - Загреб615 €
София - Игуменица585 €
София - Будапеща535 €
София - Грац635 €
София - Венеция685 €
София - Дубровник515 €
София - Кавала230 €
София - Виена785 €
Банско - Солун225 €
София - Арбанаси162 €
София - Асеновград135 €
София – Айтос223 €
София – Ахтопол263 €
София – Банско125 €
София – Балчик295 €
София – Белоградчик175 €
София - Благоевград112 €
София - Боровец84 €
София – Бургас250 €
София – Варна274 €
София – Велинград120 €
София – Видин 172 €
София - Враца 110 €
София - Габрово 174 €
София - Гоце Делчев 159 €
София - Златни пясъци 271 €
София - Гюешево 135 €
София - Девин 180 €
София - Димитровград 182 €
София - Дупница84 €
София - Каварна 335 €
София - Казанлък 172 €
София - Калотина 100 €
София - Капитан Андреево 232 €
София - Карнобат 220 €
София - Китен 245 €
София - Клисура 113 €
София - Козлодуй 159 €
София - Костенец 105 €
София - Копривщица 113 €
София - Кулата 130 €
София - Ловеч 155 €
София - Лом 155 €
София - Малко Търново 331 €
София - Мелник 133 €
София - Монтана 129 €
София - Несебър 249 €
София - Обзор 264 €
София - Оряхово 165 €
София - Пампорово 194 €
София - Пазарджик 104 €
София - Плевен 139 €
София - Петрич 134 €
София - Пловдив 150 €
София - Поморие 244 €
София - Правец 100 €
София - Приморско 245 €
София - Разлог 120 €
София - Рилски манастир 114 €
София - Русе 215 €
София - Сандански 124 €
София - Самоков 84 €
София - Сапарева баня 85 €
София - Свиленград 207 €
София - Сливен 84 €
София - Стара Загора 167 €
София - Сунгурларе 223 €
София - Сърница 159 €
София - Станке Лисичково 124 €
София - Силистра258 €
София - Слънчев бряг 254 €
София - Созопол 244 €
София - Свети Влас 254 €
София - Трявна 162 €
София - Троян 143 €
София - Търговище 222 €
София - Дюни 250 €
София - Шкорпиловци 264 €
София - Шумен 262 €
София - Хасково 180 €
София - Харманли204 €
София - Хисаря144 €
София - Чепеларе174 €
София - Чирпан157 €
София - Ямбол202 €
Цената на трансферна услуга от Летище София е за превозно средство, не на човек! Вашият шофьор ще ви посрещне в Летище София или на уреченото място с табелка с вашето име. Ние следим за промени във вашия полет/влак/автобус в Летище София, за да ви посрещн1 €

+359888357657 ,Viber - +359888357657 , Skyp : carsbul http://fakti.bg/ ,http://rentauto.mobile.bg/ ,http://rentauto.cars.bg/?t=cars ,

Rent a car Sofia http://rentauto.business.site

Автомобили от Мини, Икономичен, Компактен, Стандартен, Семеен, 4х4 класове, бусове и луксозни автомобили под наем.

- Ние сме единствената фирма, която отдава под наем луксозни автомобили на фабрично направени на ГАЗ .
- Фирмата оперира с голямо разнообразие от  нови и добре подържани и сигурни автомобили
- Ние осигуряваме трансфери до всяка точка на страната и Европа
- Вие можете да получите кола от нас навсякъде и по всяко време- На летище, пред дома, пред офиса
- Ние правим отстъпки за корпоративни и редовни клиенти
- Ние Ви предлагаме професионални шофьори
- Екстри като: GPS, детски столчета, пътни карти, ски поставка, вериги
- Колите са наша собственост и могат да пътуват в чужбина Европа и Турция, Македония и Албания

Нашата Визия:

„Има само едно просто, но изключително мощно правило- Винаги давай на клиентите си повече от това, което очакват“ и имай индивидуален подход според нуждите и потребностите на клиента .

- Към всеки клиент се отнасяме с респект, професионализъм и достойнство

- Ние сме напълно отдадени на това да осигурим индивидуално обслужване и удовлетворение на всички наши клиенти
- Ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви запазим като наш постоянен клиент и винаги Вие да получавате повече от това, от което имате нужда.
+359888357657 , София -1373 ,Западен Парк ул.Сава Михайлов бл.33А офис 5 очакваме ви.

 

 

НОВИНИ

11 Април 2020
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
Автомобилът е наличен в София. Очакван внос ! Пълна писмена Гаранция 1 или 2 години ! Сервиз и...
28 Март 2020
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние щ...
Лизинг по мярка! www.carsbg11.com Изберете от наличните , автомобили на газ течна фаза и ние ще ...
07 Март 2020
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето н...
Защо да си купите Киа К5 (Оптима) или Хюндай Соната (i40 - i45) на газ течна фаза от нас? Ето няк...